ANGAJAM

Personal productie cu sau fara experienta &

Personal curatenie cu experienta minim 3 ani.

Personal productie cu sau fara experienta pentru operatiuni de:

Broderie – Plisat – Taiere cu Laser

Cerinte:

✔ Seriozitate

✔ Posibilitate de lucru in 3 schimburi

✔ Meseria se invata la locul de munca

  

Personal curatenie

✔ Cu experienta minim 3 ani

✔ Program de zi – 8 ore

Oferim:

✔ Mediu de lucru placut

✔ Program de 8 ore

✔ Tichete de masa

 

Descrierea companiei

Petronas Cloth Decoration este o companie de success, cu o vasta experienta in domeniul infrumusetarii textilelor, un partener recunoscut la nivel european.

Avand o experienta de peste 20 ani, personal calificat si utilaje de ultima generatie, transformam fiecare obiect vestimentar intr-o opera de arta prin: BRODERIE, PLISEE, TAIERE CU LASER sau TRANSFER TERMIC

Petronas Cloth Decoration este o companie pentru care istoria incepe in 1999. De atunci si pana in prezent, compania a livrat cu success sute de mii de produse, calitatea, promptitudinea si seriozitatea personalului au facut ca firma sa reziste in timp si sa benefiecieze de o mare recunoastere pe plan international.

Filozofia noastra este simpla: fiecare client este important!

Oferta salariala

Se va discuta cu fiecare candidat / candidata in parte in functie de experienta si compatibilitatea cu cerintele companiei.

Website-ul www.clothdecoration.ro reprezintă firma PETRONAS CLOTH DECORATION S.R.L și serviciile sale oferite prin acest website. Compania are sediul principal in Comuna Blejoi, Nr. 936 (Cartier Albert-Ploiesti), Prahova, 107070

Va informam de faptul ca datele de contact pe care ni le funizati sunt „date cu caracter personal” conform prevederilor Legii nr. 677/2001 din Romania.

Conform Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, beneficiați de următoarele drepturi:

(i) Dreptul la informare: dreptul de a fi informat cu privire la identitatea operatorului de date personale, scopul în care se face prelucrarea datelor, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenţa drepturilor prevăzute de Legea nr. 677/ 2001 pentru persoana vizată şi condiţiile în care pot fi exercitate;
(ii) Dreptul de acces la date: dreptul de a obţine de la operator la cerere şi în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele în legatură cu dumneavoastră sunt sau nu prelucrate de către acesta.
(iii) Dreptul de intervenție: dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, ştergerea sau transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

De asemenea, în conformitate cu reglementările Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale, website-ul www.clothdecoration.ro, administrat de catre S.C. PETRONAS CLOTH DECORATION S.R.L. se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor cu caracter personal și să prezinte în mod clar și transparent, modalitatea de colectare și utilizare a datelor colectate prin intermediul formularului de contact, așa cum se prezintă in aceasta pagina.