Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r44598petr/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5841
Broderie Petronas | Broderie computerizata, Ploiesti Prahova

BRODERIE

Tehnica broderiei dateaza din vremuri indepartate si a fost descoperita in mai toate partile lumii.
Broderia a fost ridicata de-a lungul timpului la rangul de arta, defineste frumosul si are puterea de a aduce valoare obiectelor  pe care este asezata. Daca la inceputuri aceasta se facea manual, cu ac si ata, in zilele nostre masinile de brodat industriale pot realiza in scurt timp modele deosebite si volume mari.
Prima masina de brodat industriala dateaza din 1964 si a fost inventata de compania Tajima, care  a devenit de-a lungul anilor liderul de necontestat in aceasta industrie, iar pentru ca ne-am dorit sa lucram cu cei mai buni, si sa oferim la randul nostru calitate,  masinile noastre de brodat sunt Tajima.
Suntem specialisti  in broderia de tip fashion, si putem combina pe un singur produs mai multe tipuri de broderie- cu margele, cu paiete, 3d, broderie Sparta, cu aplica, broderie cornelly.
Putem imbina broderia cu alte procedee de infrumusetare cum ar fi taiere cu laser, aplicatii de strasuri sau plisee.
Realizam broderii pe orice tip de material, modele de la cele mai simple pana la cele mai complexe. Printre tipurile de cusaturi pe care le putem executa amintim: broderie cu cusatura running, satin, chain  sau special.
Colaboram cu cei mai buni furnizori iar catalogul nostru de ata contine peste 400 culori, si de diferite tipuri- normala, polyester, bumbac, metalica, lurex, super-twist. In acelasi model putem lucra cu 12 culori de ata.
Brodam atat pe piese croite dar si pe suprafete mari, inclusiv material la rola. Masinile noastre au pana la 24 de capete de lucru si putem broda cantitati mari in timp foarte scurt.
Aveti in cele ce urmeaza cateva modele care fac parte din categoriile enumerate mai sus.
Va punem la dispozitie experienta noastra pentru a crea impreuna o haina de valoare.

Broderie cu diferite tipuri de cusaturi

Broderie Sparta

Broderie 3D

Broderie cu aplica

Broderie pe piele

Broderie Matlasata

Broderie Chain stitch