STRASURI, APLICATII METALICE & TRANSFER TERMIC

La origini, strasurile erau cristale de roca, extrase din raul Rhin, de unde provine si denumirea lor in engleza de “rhinestones”.
Disponibilitatea acestora a crescut in mod semnificativ in secolul 18, atunci cand bijutierul alsacian Georg Friedrich Strass a avut idea de a imita diamantele, prin fatetarea sticlei cu pudra de metal. Astfel in Europa aceste cristale din sticla poarta denumirea de Strass.
Fie ca sunt numite strasuri sau cristale, oricat de plictisitoare ar fi o haina, prin simpla aplicare a acestora produsul iese din anonimat. Aplicarea de strasuri confera un aspect stralucitor, strasurile pot fi folosite ca imitatie a diamantelor. In zilele noastre exista producatori care au reusit sa fabrice pietre  care care sa aiba efect de diamant si sa straluceasca exceptional in soare.
Va putem oferi o varietate de forme, culori si dimensiuni cu care sa va creati modelul dorit.
Catalogul nostru contine strasuri cristal, perlate, metalice, epoxy, convexe, ochi de pisica, octagon, piramida etc.
Strasurile au fost adoptate de lumea modei imediat cum au aparut si au reprezentat o alternativa a paietelor. Sunt folosite pe toate tipurile de confectii: haine de zi, de seara, confectii sport, incaltaminte, bijuterii, genti, etc
Strasurile sunt denumite folosind denumirea “ss” si un numar care indica dimensiunea.
Pentru ca stim ca sanatatea este cea mai importanta, toate materialele noastre au cerificare “lead free”.
Calitatea superioara a materialelor pe care le folosim si experienta  firmei noastre, va garanteaza ca acestea nu se vor desprinde de pe produs.
Taierea cu laserul si transferul termic reprezinta alt procedeu pe care vi-l putem oferi.
Astfel, pot fi create modele unice, deosebite folosind majoritatea tipurilor de materiale.
Aveti in cele ce urmeaza cateva exemple si asteptam propunerile dumneavoastra pentru a crea impreuna un produs de succes.