Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r44598petr/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5841
Despe noi Petronas Clothing and Decoration Broderii Computerizate

Experienta face diferenta!

 

Petronas Cloth Decoration este o companie de success, cu o vasta experienta in domeniul infrumusetarii textilelor, un partener recunoscut la nivel european.

Ingredientele fundamentale ale succesului nostru sunt: experienta, tehnologie avansata, inovatie  si dorinta  de a crea un produs de care sa fim mandri.

Filozofia noastra este simpla: fiecare client este important!

Petronas Cloth Decoration este o companie pentru care istoria incepe in 1999.

De atunci si pana in prezent, compania a livrat cu success sute de mii de produse, calitatea, promptitudinea si seriozitatea personalului au facut ca firma sa reziste in timp si sa benefiecieze de o mare recunoastere pe plan international.

Lista clientilor nostri, firme de renume din industria modei, reprezinta cartea noastra de vizita si ne recomanda ca un partener de incredere pentru afacerea dumneavoastra.

Avand o experienta de peste 20 ani, personal calificat si utilaje de ultima generatie, transformam fiecare obiect vestimentar intr-o opera de arta prin:

BRODERIE
Broderie cu diferite tipuri de cusaturi; Broderie Sparta; Broderie in relief – efect 3D; Broderie Scalopping; Broderie cu aplica; Broderie pe material la rola; Broderie pe piele; Broderie tip matlasat; Embleme brodate; Broderie cu Paiete; Broderie Cornely.

PLISEE
Plisee tip Knife, Box  & Crystal si Fantasy.

TAIERE CU LASER
Model pe produs, taiere gulere, tiv etc.

TRANSFER TERMIC
Aplicatii de cristale, aplicatii metalice si crearea de noi designuri  pentru materiale prin procedura “ hot fix”.

PRINT DIGITAL
Print digital pe orice tip de material. Vopsele cu certificare, calitate deosebita a produslui.

Experienta face diferenta!
Compania se dezvolta in mod constant, investim in tehnologii avansate de ultima generatie  in infrumusetarea textilelor care impreuna cu experinta personalului ne fac sa fim o companie de top, atat in tara dar si din Europa.
Respectul pentru angajati, mediul de lucru placut, stimuleaza creativitatea si capacitatea de munca a acestora, fapt ce contribuie la reputaţia şi valoarea firmei.
De-a lungul timpului colaborarea cu cele peste 300 companii partenere si provocarile la care am fost supusi ne-au facut sa fim din ce in ce mai buni.

Calitate
Punem accent deosebit pe calitate, si detinem un department de control, astfel fiecare piesa lucrata in fabrica este controlalta individual, imediat dupa iesirea din linie, si inainte de a pleca spre client.
Lucram cu furnizori de top pentru accesoriile pe care le oferim, deoarece consideram ca un produs final cu o calitate ridicata poate fi obtinut doar daca toate componentele acestuia au un standard ridicat de calitate.

Capacitati de productie, livrari in timp
Avem una din cele mai mari capacitati de productie din Romania, si fiecare livrare se face in termenul agreat cu clientul. Stim cat de important este sa ne respectam cuvantul dat, astfel incat fiecare partener sa isi duca la bun sfarsit procesul de productie. Facem fata cu success tuturor provocarilor, exemplu fiind livrarea intr-un timp scurt a unei comenzi de peste 50 000 bucati.
Realizam propriul design “in house” astfel incat sa detinem controlul asupra intregului proces de productie.

Politica Firmei
Respectam legislatia in vigoare si rigorile impuse de partenerii nostri.
Avem un cod de poltici de integritate, antidiscriminare, sanatate si siguranta, mediu, bine definite si pe care le  urmam, pentru a ne asigura ca firma reprezinta un partener de incredere pentru angajati si colaboratori.

Dorim sa  construim impreuna cu dumneavoastra  un parteneriat de durata, si va asiguram ca vom face tot ce este posibil pentru a va satisfice cele mai exigente cerinte.

 

                                                                                                                                                     Va asteptam!

Echipa Petronas Cloth Decoration